Wellness - Masszázs

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

A masszázs vízben felmelegített, 50 - 60 fokosra hevített, különböző méretű bazaltkövekkel történik. A köveket, és a masszírozandó területet gazdagon bekenik speciális olajjal, melyekhez illóolajat csepegtetnek.

Részletek
Manager / irodai masszázs

Manager / irodai masszázs

Speciális széken végzett masszázs. A nyak, vállöv és a lapocka környéki izom ellazítására szolgál. Vivő anyag nélkül, illetve kérésre olajjal. 25 percet vesz igénybe.

Részletek
Mézes masszázs

Mézes masszázs

Ebben a 25 perces masszázsban a méz gyógyító erejét használjuk fel a szervezet méregtelenítéséhez. A felmelegített mézet folyékony állapotban bedolgozzuk a bőrbe, majd ezt szétmasszírozva erős vákuum hatás jön létre, ...

Részletek
Nyújtott gyógymasszázs

Nyújtott gyógymasszázs

Csak háton végzett masszázs, a gyógymasszázsnak megfelelő hatásmechanizmussal. Ez a masszázs 40 percet vesz igénybe

Részletek
Pinda masszázs

Pinda masszázs

Gőzölt herba zsákokkal masszírozva, a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Ebből a masszázsból 25 illetve 70 perces is igénybe vehető.

Részletek
Shiatsu masszázs

Shiatsu masszázs

A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés az egész testet érinti, egy tatamin fekve, vékony pamut ruhában történik, és különleges, 50 percen át tartó élmény.

Részletek
Sportmasszázs

Sportmasszázs

Erőteljes, mélyszöveti masszázs, melynek lényege az izomzat alapos átgyúrása. Testedzés előtt bemelegíti az izmokat, megnövelve azok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget, fokozza a teljesí...

Részletek
1|2|3

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: