Fényterápiás sókabin

Gyógyuljon a himalájai sókristályok erejével! A negatív só ionok pozitív hatásai: a légutakra; a légúti megbetegedésekre; az idegfájdalmakra; a magas vérnyomásra; a reuma ellen. Bioenergetikai hatások: a vesékre, az idegekre; a hormonháztartásra; a vér méregtelenítésére; az idegrendszer erősítésére és az öregedési folyamatok lassítására.

A sótéglák származási helye Pakisztán, keletkezésének ideje kb. 260 millió évvel ezelőttre tehető. A téglák által leadott ionok mennyisége és koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával. A sótéglák természetes színe pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jut a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívana befolyásolja. A bőrön át eljut a sejtekig, ahol megindítja és elősegíti a regenerációs folyamatokat.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a sókabinba kizárólag váltócipővel, vagy a cipőre húzható védőpapuccsal lepjenek be! Védőpapucsot a fürdő recepcióján szíveskedjenek kérni!

Megosztom másokkal is: megosztás: twitter megosztás: facebook

vissza az előző oldalra

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: