Szabályok

SZAUNASZABÁLYOK

 

Kedves Szauna-Vendégünk!

 

Örülünk, hogy ellátogatott szaunaparkunkba! Azért, hogy Ön is, és minden vendég igazán jól ellazulhasson, ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani néhány „játékszabályt”. Természetesen előre is jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek a szaunázáshoz!

 

Ajándékozza meg szaunatársát egy mosollyal! Az udvarias és segítőkész viselkedés alapja a jó szauna hangulatnak!

 

Garantáltan Önnek is jut egy hely, hiszen nincsen olyan ok, ami miatt hosszabb időre le kellene foglalni egy nyugágyat. Legyen szó felöntésről, élményszerzésről a medencetérben, egy kis bólintásról a szaunaparkban vagy erősítésről a vendéglátó egységekben – hiszen mindenkinek más és más a szauna ritmusa – bizonyára mindig marad egy-egy szabad hely Önnek és szaunatársainak egyaránt.

 

Pssszt! Annak érdekében, hogy a pihenni vagy aludni vágyó vendégeket ne zavarjuk, kérjük Önt, hogy pihenőrészlegeinken ne beszéljen hangosan, mobiltelefonját kapcsolja ki.

 

Minden tiszta! Azért, hogy Ön is tiszta környezetben pihenhessen, arra kérjük, hogy egy törölköző vagy lepedő mindig legyen a nyugágyakra terítve. Ne feledkezzünk meg a szauna előtti, valamint a szauna-használat utáni tusolásolásról, valamint a merülő medencében való megmártózást megelőző tusolásról sem! Bizonyára ez mindenki számára egyértelmű. Ha netán valami nem működne „tisztán”, kérjük, jelezze azt szauna mesterünk felé.

 

„Hab-party” A szappannal illetve samponnal való tisztálkodáshoz számos hely áll rendelkezésre a szaunatéren kívül. Kérjük, hogy higiéniai okokból, mondjon le a szaunatérben történő szappan és sampon használatról!

 

Mindennek folynia kell… de kérjük, ügyeljen arra, hogy a verejték
ne érintkezzen közvetlenül a szaunakabinok padjaival! Amennyiben leterít egy jó nagy szaunalepedőt, akkor biztosan minden a lepedőn marad, és a szauna is száraz és tiszta marad.

 

Kéz,- és lábápolás Esztétikai és higiéniai okokból kérjük Önöket, hogy a szauna részlegen ne vágjanak kéz- vagy lábkörmöt, valamint mondjanak le minden további lábápolásról, ennek helye a Beauty Farmon a manikűr-pedikűr szalonban van. A fentiekhez hasonlóan ez vonatkozik a borotválkozás minden formájára, illetve a hajfestésre, színezésre egyaránt (fodrászatunk is várja Önöket a Beauty Farmunkon).

 

Megosztom másokkal is: megosztás: twitter megosztás: facebook

vissza az előző oldalra

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: