Gotthard Therme Hotel & Conference

Gotthard Therme Hotel & Conference

Szállodánk az Őrség kapujában mediterrán hangulatú fürdővel és három ország gasztronómiáját bemutató konyhával várja vendégeit.

Három ország - egy utazás

Szállodánk az Őrség kapujában mediterrán hangulatú fürdővel és három ország gasztronómiáját bemutató konyhával várja vendégeit.

Köszöntjük Önt a magyar- osztrák-szlovén határok találkozásánál, a legnyugatibb magyar városban Szentgotthárdon fekvő, 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference honlapján.

Az Őrség kapujában, kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várjuk a termálfürdőket, a jó konyhát, és ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeinket.

A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Thermalpark, a mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, sportolási lehetőségekkel, wellness kezelésekkel biztosítja a pihentető kikapcsolódást.

Chefünk hitvallása, hogy jót főzni csak szívvel-lélekkel lehet, melyhez alapul főként a környék adta kincseket használjuk fel. Természetesen a regionális alapanyagok mellett a nemzetközi gasztronómia is helyet kap a gazdag és változatos büfékínálatunkban. Napközben a hotel hangulatos éttermében vagy kertre nyíló teraszunkon a’la carte étlapunkról választhatnak vendégeink streetfood jellegű snack kínálatunkból vagy izgalmas helyi specialitásaink közül.

Gyermekbarát szolgáltatásaink keretein belül arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy legkisebb látogatóink is különleges gasztronómiai élményekben részesüljenek. Chefünk különös tekintettel a gyermekekre, speciális gyermekétlappal készült családos vendégeink részére.

Legkisebb vendégeinket játszószobával, az ünnepek és az iskolaszünetek alatt pedig gyermekanimációval várjuk. A szálloda kertjében játszótér található csúszdával, hintával, mászókával.

Szállodánk sok szeretettel látja vendégül a család négylábú tagját is felár ellenében. A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában, ellátás nélkül tudjuk fogadni. A szobába bekészítve fekhelyet, tálat, valamint piszok összeszedő zacskót biztosítunk!

Gasztronómiai kínálatunk kutyamenüvel bővült, mely nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, gabonát és glutént sem. 

  • Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b
  • Minősítés: ****
  • Telefon: +36 94/554-066
  • E-mail:
  • Web: http://www.gotthardhotel.hu
Megosztom másokkal is: megosztás: twitter megosztás: facebook

vissza az előző oldalra

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: