Árak - Fontos információk

Válasszon alábbi belépő típusaink közül, vagy próbálja ki felüdítő masszázsainkat!


Új árlista

Kedves Vendégeink!
Új árlistánk 2019. január 01.-től érvényes.

- Élményfürdő jegyeink megvásárlásával az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: öltözőszekrény, külső*- és belső élménymedence, úszó- és tanmedence, termál pihenőmedence, jacuzzik és csúszdák* használata.
*Külső medence és kék csúszda téli időszakban üzemen kívül.

- Nyugágyaink használata ingyenes, melyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

- A fürdő területén belül, a vendéglátóegységekben nem készpénzzel, hanem  kizárólag belépőórájukkal tudnak fizetni. A fogyasztás ellenértéke az órára kerül terhelésre, mely pénzügyi rendezésére kilépéskor kerül sor. Az óra épségéért és azon rögzített fogyasztásokért fürdővendégeink teljes anyagi
felelősséggel tartoznak.

- Bérletek: egész napos fürdőjegyeinket, fallabda, valamint fitnesz terem jegyünket, 7 (10% kedvezmény ), 14 ( 15% kedvezmény ) valamint 21 ( 20% kedvezmény ) alkalmas formában is megvásárolhatják. Mindhárom bérletfajta egy évig érvényes.

- Az időkorlátos jegyeknél (2 illetve 4 órás jegy) az időtartam túllépése esetén pótdíj fizetendő!!!

- A fürdő hirdetéseiben található kedvezményre jogosító kuponok az egész napos, teljesárú élményfürdő (3.500 Ft) és élményfürdő & szaunapark (5.200 Ft) jegyekre használható fel. A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze. Egy kupon egy fő részére nyújt kedvezményt.

- Szaunaparkunk szolgáltatásai kizárólag fürdőbelépővel együtt vehetők igénybe.

- Termálvizünk: Nátrium-hidrogénkarbonátos, CO2-t tartalmazó termálvizünk elősegítheti a mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések kezelését, sportsérülések utókezelését, jótékony hatással lehet neurológiai panaszok valamint érrendszeri rendellenességek kezelésésre, izomlazító fürdésre.

- Enyhítheti a kopásos ízületi megbetegedések, gerincproblémák okozta panaszokat, hatékony kiegészítője lehet a különböző fizioterápiás és reumatológiai kúráknak.

AMEX K&H Szép Kártya MKB Szép Kártya OTP Szép Kártya VISA

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: